Ons Bedrijf

als kwaliteit telt

ASB Bouw en Advies B.V. is een vertrouwd adres voor o.a. bewonersbegeleiding, renovatiewerkzaamheden, het plaatsen van kozijnen, repareren van kozijnen, nieuwe dorpels plaatsen en ramen afhangen.

Ons bedrijf bestaat sinds 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van: aannemer bij onderhoud van monumentale panden en gespecialiseerd in grote projecten.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-11479320 (mw. Slotboom)